Minicamping & theetuin

Contact > Wie zijn wij

Het is misschien wel even leuk om ons voor te stellen en te vertellen hoe deze minicamping en theetuin is geworden zoals het nu is.

Even voorstellen

Wij zijn Wimmy Bouma en Gauke Kuiken en we hebben drie kinderen. Engelien, Wessel en Ulrik. Engelien en Ulrik wonen al niet meer thuis en Wessel woont nu weer even thuis ivm. een afstudeerstage hier in de buurt voor zijn Master. In 1994 is Wimmy gestart met de minicamping en hadden we 6 plekjes. Wimmy werkte bij Randstad als intercedente en Gauke begeleide agrarische projecten in het midden Oosten en Rusland. Gauke en Wimmy zijn beide doeners waarbij Wimmy de creatieve brein is en Gauke de bouwer. Dus eigenlijk alles wat je om je heen ziet is door Wimmy bedacht en door Gauke gebouwd. Dus een ideale combi. Ook onze kinderen hadden altijd wel een taak(je) en hielpen mee. Ulrik en Wessel grasmaaien, afwassen of onkruid opruimen. Engelien in de bediening of keuken bij drukke zondagmiddagen in de theetuin. Een kleinschalig familiebedrijf in een notendop.
In ruim 25 jaar tijd is het gegroeid naar wat we eerst hobby noemden, noemen we nu een tweede tak. Ja we hebben beide er nog altijd een baan naast. Wimmy als IB’er op een basisschool met 300 leerlingen en Gauke als ZZP’er in het ontwikkelen van landbouwwerktuigen.

 

We doen het niet alleen

Gelukkig kunnen we altijd rekenen op hulp van mensen om ons heen. Klaas, Line en Douwe met de snoei- en schoffelwerkzaamheden. Tiny in de grote schoonmaak. Maar vooral de hulpen in de theetuin. Door de jaren heen zijn dit altijd jongens en meisjes uit de buurt geweest. Wij en zij hebben hier altijd een grote lol aan beleefd waar je begint als vaatwasmachinevuller en “doorgroeit” naar gastheer/gastvrouw van de camping en de theetuin. Ons doel is dat je ze iets leert en meegeeft en dan is het mooi om de ontwikkeling te zien van een verlegen persoon met het gezicht naar beneden naar iemand die jou recht in de ogen kijkt, belangstellend en behulpzaam is. De samenstelling wisselt doordat ze gaan studeren en daar druk mee zijn. Op dit moment hebben we Sanne, Lieke, Sterre, Josephine, Ilse, Anne-Wyke en Marianne.  Je zult ze vast wel eens treffen.
 

 


Minicamping & Theetuin
Kleasterdyk 12a
9037 JW Slappeterp
Tel: 0518-451854
Mobiel:06-51275482
info@minicampingslappeterp.nl
© 2022 Slappeterp | Privacy | Algemene voorwaarden
site design: Papermaker