Minicamping & theetuin

“Slappeterp” natuurkampeerterrein in Friesland

Kamperen waar je wakker wordt van de stilte, op je rug ligt te turen naar de prachtige wolkenluchten of de heldere sterrenhemel en je stiekem je wens doet bij vallende sterren. Waar de vleermuizen en uilen over je tent scheren en je wakker wordt gemaakt door vogels, een loeiende koe of een kwakende kikker.

Minicamping met vergezichten en torenspitsen

‘Slappeterp’ is een lekkere open minded plattelands locatie, waar het natuurkampeerterrein wordt omringd door een sfeervolle theetuin, het platteland met weids uitzicht en een prachtige natuurzwemvijver Swanneblom met aansluitend een netwerk van wandelpaden door en over landerijen Boerepaad.
Het kampeerterrein beschikt over een mooie kleine bieb, een afwaskeukentje, stortplek voor een chemisch toilet, picknicktafels, speelvoorzieningen en een eenvoudige slechtweervoorziening. Het warme water is inclusief, wij werken niet met munten. Er is een koelkast met diepvriesladen aanwezig. Het sanitair is in 2019 vernieuwd. Fietskampeerders kunnen hier, zonder reservering, altijd terecht.

Kindvriendelijke camping

Kamperen op Slappeterp is voor kinderen een onvergetelijke belevenis. Het is overzichtelijk je kunt rondcrossen op de skelters en traptrekker, de trampoline, klauteren in de boomhut, op pad met het schepnet, geiten voeren……
Voor meer kijk [kinderen]

Geen tent maar wel kamperen

Bij Marijke van Reserveereentent.nl kun je, behalve een Tipi en een gave Jeans tent, ook zo’n hele hippe Bell tent huren. Ze komt hem met een brede glimlach voor je opzetten en afbreken op onze camping, maar je kunt ook voor de iets goedkopere optie gaan door dat zelf te doen. Succes verzekerd en geen geprop om alles weer in de auto te krijgen.

Geen fiets maar wel fietsen

Bij Rienks tweewielercentrum kun je een fiets huren. Je kunt hem zelf ophalen in Tzummarum of wordt voor een klein bedrag gebracht en weer opgehaald van de camping.
Telefoon 0518-481478

Tarieven voor de camping per nacht 

Volwassenen  € 7,00
Kind 3 t/m 12 jaar € 5,50
Kind 0-2 jaar  gratis
Caravan/tent/vouwwagen € 7,50
Trekkerstent/bijzettent  € 5,00
Kampeerbusje (<4 mtr.)  € 8,00
Camper (4-6 mtr.)  € 9,50
Auto/motorfiets (niet op de camping) € 1,50
Elektriciteit  € 2,00
Hond  € 1,50

Overige tarieven

Natuurkampeerkaart (groeneboekje 2022)      € 15,95
Opladen accu elektrische fiets  €  1,00
Draadloos internet (Wifi 2 Mbs)  Gratis
Opladen mobiel  Gratis

 

Aankomst op de camping is vanaf 14.00 uur, vertrek voor 12.00 uur.

Betaling is bij aankomst en kan zowel met de pin als contant worden voldaan. Bekijk ook onze voorwaarden.
Trekkers of fietskampeerders die op de bonnefooi (zonder reservering) voor één of twee nacht(en) op het trekkersveld of trekkersplekken willen staan, kunnen op alle dagen aankomen. Kom je na 20.00 uur dan graag even bellen. 06 51275482


Natuurkampeerkaart (groene boekje)

Minicamping Slappeterp is een erkend Natuurkampeerterrein
 en aangesloten bij de Stichting De Groene Koepel. Kamperen op een natuurkampeerterrein is kamperen in zijn puurste vorm en onderscheid zich daarmee o.a. op de volgende punten:

  • natuurlijke ligging
  • kleinschalig maar ruim
  • respect voor rust en natuur
  • geen (grote) groepen
  • kindvriendelijk
  • geen vaste plaatsen
  • oog voor duurzaamheid
  • geen auto’s (uitgezonderd even bij uit en inladen), karren en partytenten op het kampeerterrein

De Groene Koepel controleert en bewaakt de kwaliteit van de campings. Natuurkampeerterreinen zijn alleen toegankelijk voor houders van de Natuurkampeerkaart. Mocht je de kaart van dit jaar, met het bijbehorende Groene Boekje met alle natuurkampeerterreinen, nog niet hebben dan kun je deze altijd bij aankomst nog aanschaffen bij de receptie voor € 15,95. De kaart is het hele jaar te gebruiken op alle 148 natuurkampeerterreinen in Nederland.Minicamping & Theetuin
Kleasterdyk 12a
9037 JW Slappeterp
Tel: 0518-451854
Mobiel:06-51275482
info@minicampingslappeterp.nl
© 2022 Slappeterp | Privacy | Algemene voorwaarden
site design: Papermaker