Minicamping & theetuin

Spelen en ontdekken.

Een geweldige plek voor kinderen. Wie heeft er als kind geen goede herinneringen aan kamperen? Wat is er nu mooier om te spelen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten, met de skelters en traptrekkers in de weer te zijn, de boomhut in klauteren of op de trampoline te springen.

Van alles te doen

Het  is niet moeilijk om je hier te vermaken. Je stapt morgens uit je tent of leuke kampeerbus of misschien logeer je in de pipowagen. Snel een boterham en op ontdekking. Het is niet groot dus leeftijdgenootjes loop je al snel tegen het lijf. Eerst ontdekken. De boomhut, de trampoline, de skelters, de geiten, hond “Stoerke” en poes “Fleur”. Hé daar hebben we het paard “Lobke” en shetlander “Nynke”. Oei er is ook nog een prachtige zwemvijver de Swanneblom met een leuk waterspeeltoestel met een heuse zwengelpomp en watergoten.

Samen plannen maken

Onder de overkapping van de zwerfhut staan spulletjes die je kan en mag gebruiken om het spelen compleet te maken. Er staan hengels, schepnetten en glazenpotten om je vangst in te doen. Maar er is ook een vlieger, bal, reuzen mikado, Mölky, jeu de boules en nog veel meer. Vergeet niet een kampvuurtje te maken voor je knakworstjes en marshmallows. Er zijn een aantal vuurkorven die je kunt gebruiken. Ook is er hout wat je mag pakken maar gebruik het met mate en houd rekening met de wind en de medekampeerders of nodig ze uit.

Kinderpret buiten de camping

In de buurt van de camping is heel veel te beleven. Waar je zeker naar toe moet gaan is de Waddenzee. Over de dijk en dan tot de knieën in het slik naar kleine schelpdiertjes zoeken. Bij het kweldercentrum Noarderleech kunnen ze alles vertellen over het Wad en de dieren die daar leven. Maar wat dacht je van kinderboerderij Doniastate, het Kazemattenmuseum , Aquazoo, park Vijversburg en het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden? Maar je kun ook het Poptaslot in Marsum en Dekemastate in Jelsum bekijken of een bootje of kano huren in Harlingen of Hitzum en een dagje gaan varen. Maar wat je echt gezien moet hebben is het Planetarium van Eise Eisinga in Franeker. Hier kom je alles te weten over ons zonnestelsel.
O ja bijna vergeten. Een dagtrip naar een Waddeneiland. Vanuit Harlingen vaar je naar Vlieland en Terschelling en vanuit Holwerd naar Ameland. Natuurlijk is er veel meer maar je wilt toch ook een beetje vakantie hebben?

 


Minicamping & Theetuin
Kleasterdyk 12a
9037 JW Slappeterp
Tel: 0518-451854
Mobiel:06-51275482
info@minicampingslappeterp.nl
© 2022 Slappeterp | Privacy | Algemene voorwaarden
site design: Papermaker