Minicamping & theetuin

Theetuin

......een plek die je als werkelijk ervaart..

De theetuin dateert al van 1996 en is een regionaal/provinciaal en soms al een landelijk begrip. Het heeft in de loop der jaren een hele ontwikkeling doorgemaakt waarbij kleinschalig en gastvrijheid altijd het uitgangspunt is geweest. De in 2020 gebouwde tuinkas is hier een prachtig voorbeeld van. Hier hebben we bijna 4 jaar over gedaan om de juiste plek te bepalen zodat deze een toegevoegde waarde zou zijn en niet het beeld van de theetuin zou schaden.

Openingstijden

15 april tot 30 juni  vrijdag, zaterdag en zondag
 (andere dagen, tijden en groepen op afspraak)
13.30-17.30
1 juli tot 31 augustus   alle dagen  
(andere tijden en groepen op afspraak)
10.00-17.30
1 september tot 30 september  vrijdag, zaterdag en zondag
 (andere dagen, tijden en groepen op afspraak)
13.30-17.30

Voor actuele/aangepaste openingstijden kijk op nieuws        

 

Theetuin om te genieten

Het is een prachtige plek om na een ferme fiets- of wandeltocht de benen even te strekken. Het ontwerp en aanleg van de theetuin is gebaseerd op de Engelse tea garden waar je op het gras zit en wordt omringd door vele soorten (klim)rozen en de schaduw wordt gemaakt door fruitbomen. Je kunt hier genieten van een lekker kopje thee of koffie met daarbij huisgemaakte taart. Maar wijn, bier of een frisdrank met daarbij een borrelplank behoort ook tot de mogelijkheden.


 

Huisgemaakte taarten

In de begin periode maakten we al onze taarten zelf. Maar door de toename van het aantal bezoekers werd dit voor ons onmogelijk. Wij hebben toen contact gekregen met een bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Zij bakken nu een aantal taarten naar ons huisrecept.
Natuurlijk maken wij in Slapppeterp ook zelf nog taarten. Zoals appelplaatkoek, pruimentaart en kwarktaart etc..


Thee uit Sri Lanka

We hebben een groot assortiment Dilmah thee, een prachtig thee uit Sri Lanka. Een echte aanrader is de rozenthee met Franse vanille.
Verse gemberthee en muntthee met honing behoren ook tot assortiment.


Een plek om in een ontspannen sfeer te doen en ervaren

Een theetuin kan natuurlijk niet zonder een High Tea of zoals wij het noemen een "Teetreffen". Maar een lunch, teamborrel, verjaardag, BBQ, warm en koud buffet, receptie of een diner op maat behoren ook tot de mogelijkheden. Kijk hier voor op [mogelijkheden]  [gezelschappen] en/of [bedrijven]Minicamping & Theetuin
Kleasterdyk 12a
9037 JW Slappeterp
Tel: 0518-451854
Mobiel:06-51275482
info@minicampingslappeterp.nl
© 2022 Slappeterp | Privacy | Algemene voorwaarden
site design: Papermaker